Gadgeteer Awards

HTC Desire, ce sa iti mai doresti?

| 29.4.2010
Back to Yahoo!

HTC Desire 90x90 HTC Desire, ce sa iti mai doresti?Butonez de cateva zile un HTC Desire. E urmatorul telefon de la HTC ca si performante dupa Google Nexus. Vine in plus fata de Google Nexus cu functia HTC Sense, mai multa memorie, mai mult procesor, mai multa stabilitate.

E suficient de rezistiv. Am dat cu el de pamant, am dat cu el de masa, m-am asezat pe el (DO NOT TRY THIS!) si nu a patit nimic, nici macar o zgarietura. E mai usor decat un iPhone, are si el ecran capacitiv (adica faci zoom cu 2 degete). Nu stiu cum am reusit sa intru in consola lui sau un meniu de boot in care poti sa faci oarece chestii, a se vedea aici.

Nu va arat poze cu telefonul, pentru ca le gasiti oriunde pe internet, arata la fel ca oricare altul, in schimb va arat video-uri cu el pe contul meu de Youtube, poze pe tweetphoto facute cu camera de 5 megapixeli si urcate pe net.

Citeste postul integral pe blogul lui Cristi Dorombach

Un raspuns

  1. Comentariu scris de silviu
    Publicat la data de 8.5.2010, ora 23:43

    mai mult procesor?

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive