Gadgeteer Awards

RIM pregătește lansarea de noi telefoane Blackberry

| 23.4.2010
Back to Yahoo!

rim bbry 90x90 RIM pregătește lansarea de noi telefoane BlackberryResearch in Motion (RIM) are nevoie să lanseze noi produse impresionante pentru a contrazice predicțiile negative ale analiștilor care spun că rivalii sunt “mai aproape de consumator”, iar săptămâna viitoare canadienii au un eveniment special.

Wireless Enterprise Symposium este un eveniment anual, la care Research in Motion a mai lansat produse noi și anii trecuți. Compania ar putea prezenta în 2010 un sistem de operare mai “prietenos”, un browser de Internet nou și câteva modele de terminale.

Nu există deocamdată detalii oficiale, dar analiștii spun că RIM va lansa un terminal multi-touch, precum și alte telefoane care să concureze mai bine cu produsele high-end ale competiției. Există și posibilitatea ca RIM să intre mai puternic în zona smartphone-urilor entry level, unde se va da anul acesta o adevărată bătălie pentru creșterea cotei de piață.

Printre noutăți s-ar putea număra Blackberry 9670, un terminal high-end cu clapă, care ar trebui să aibă noul sistem de operare. De asemenea ar putea fi prezentat Bold 9650 și Blackberry Pearl 3G.

telefoane blackberry RIM pregătește lansarea de noi telefoane Blackberry

Via Reuters

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Blackberry Bold 9650 – clasic | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 18.8.2010, ora 18:40

    [...] noua generație Blackberry, unul dintre modele fiind și Bold 9650 zis și Tour 2, un telefon anuțat în primăvară care nu face altceva decât să aducă o serie de tehnologii actualizate, dar [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive