Gadgeteer Awards

Dell pregătește telefoane Windows și Android

| 23.4.2010
Back to Yahoo!

dell thunder 90x90 Dell pregătește telefoane Windows și Android Producătorul american de computere Dell, care din 2009 este activ din nou în zona de smartphone, pregătește lansarea unor telefoane Windows Phone și Andrdoid și plănuiește chiar să devină un jucător important în zona terminalelor mobile.Dell a avut linie de PDA-uri în perioada de glorie, când era numărul unu în industria computerelor. Compania a renunțat la un moment la la linia Axim, iar anul trecut a lansat un telefon Android în China.

Informațiile nu sunt oficiale, dar Dell Lightning ar trebui să fie un super-telefon Windows Phone, iar Dell Thunder ar putea fi un terminal Android. Compania pregătește și tablet-uri care să rivalizeze cu iPad.

Detaliile tehnice și pozele au fost date de Engadget. Lightning are ecran touchscreen de 4,1 inchi, OLED, plus tastatură Qwerty slide, procesor SnapDragon la 1 GHz, memorie internă 8GB și RAM 512 MB. Thunder are de asemenea dotări similare.

telefoane dell Dell pregătește telefoane Windows și Android

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive