Gadgeteer Awards

La prima vedere: Google Nexus One vs HTC Desire si avantajul Sense UI

| 21.4.2010
Back to Yahoo!

htc desire 90x90 La prima vedere: Google Nexus One vs HTC Desire si avantajul Sense UIAm avut norocul sa ma pot juca cu un Nexus One. Acum am si un HTC Desire, pe care l-am asteptat destul de mult, tocmai in speranta ca pe langa un hardware excelent (pe care fara nicio discutie il are Nexus One) voi primi ceva mai mult. Si partea frumoasa e ca nu m-am inselat. La nivel de hardware si design, aparatele sunt similare.

Ce imi place cel mai mult abia acum urmeaza: Friend Stream. O agregare perfecta de Facebook, Twitter si Flikr intr-o singura interfata. Pe Widget apar in ordine cronologica toate update-urile de pe cele trei servicii de scoalizare. La postarea unui mesaj, e trimis automat pe toate. Plus ca atunci cand se da clic pe unul din ele, widget-ul deschide automat HTC Peep daca e Twitter, clientul de Facebook sau browser-ul. Widget-ul asta e de fapt crema de pe tort din Sense UI de pe Desire.

Android-ul, si mai ales versiunea 2.1 cu Sense UI reprezinta cea mai buna combinatie de avantaje ale platformelor Windows Mobile si iPhone. Ma bucura faptul ca e in continua crestere. Si ma bucura sa vad ca in mod constant apar elemente noi si inovatoare care fac mai simpla utilizarea si deschid noi orizonturi. Vrem sau nu, nevoile ne sunt insuflate fara ca macar sa realizam.

Citeste postul scris de Ionut Balan pe blogul revistei Chip

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive