Gadgeteer Awards

Avem HTC Desire si Legend in oferta Vodafone

| 21.4.2010
Back to Yahoo!

htc desire 90x90 Avem HTC Desire si Legend in oferta VodafoneSeria de lansari de aparate pe platforma Android continua la Vodafone. Ieri, la intalnirea Gadgeteer le-am vazut: HTC Desire si HTC Legend. Primul e Nexus One in varianta pe care o vinde HTC cu mici modificari (o sa revin azi cu niste informatii mai detaliate). Al doilea este succesorul lui HTC Hero – tot azi vreau sa fac un material video despre el, gen unboxing, ca tot e la moda.

Ambele au ecran AMOLED de 3,7 (480×800) si 3,2 (320×480) inch si ruleaza Android 2.1 cu Sense (despre care pot sa spun ca e genial). Procesor Snapdragon pentru Desire la 1 GHz, cu 512 + 576 MB ROM/RAM. Si un Qualcomm MSM 7227 la 600 MHz pentru Legend si o combinatie de 512/384 MB pentru RAM/ROM.

Produsele sunt la preturi interesante in oferta Vodafone. Legend si Desire. Pleaca de la 169 EUR cu TVA (HTC Legend) si 199 EUR cu TVA (HTC Desire) impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 (care ofera 2000 de minute in retea, 400 de minute nationale si trafic pe mobil nelimitat. Costa aproximativ 49 EUR/luna). Mie unul mi se pare ca desi pretul aparatelor e bun la oferta asta, calculat la un abonament pe doi ani, se ajunge la o suma destul de mare ce va fi platita pe pachet.

Acum, fiecare decide ce are nevoie si cat trafic de net va folosi. Va zic doar ca un trafic de 20 MB pe zi, controlat atent e mai mult decat suficient pentru mail/twitter/facebook si ceva stiri pe RSS.

Citeste postul scris de Ionut Balan pe blogul revistei Chip

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive