Gadgeteer Awards

Lansarea HTC Desire & HTC Legend

| 20.4.2010
Back to Yahoo!

HTC Legend Desire 90x90 Lansarea HTC Desire & HTC LegendCa de obicei, grupul Gadgeteer a fost exrem de încântat de noile telefoane mobile HTC lansate în oferta Vodafone, HTC Desire – terminal de top care concurează cu iPhone, Xperia, Samsung Galaxy Spica sau LG Arena, dar și HTC Legend, noua versiune a lui Hero, cu un desing mai special.Desire are un preț de la 199 de euro cu abonament Vodafone Complet 2000, iar Legend de la 169 de euro. Cu abonamentul cel mai ieftin de date (12,98 euro cu TVA inclus) Desire costă 299 de euro și Legend 249 de euro. Fără abonament 399 euro Legend și 499 euro Desire.

Cele doua modele HTC integrează sistemul de operare Android 2.1 (Eclair) şi o variantă imbunatăţită a interfeţei Sense, spune Alex Rădescu. Clienţii pot avea acces rapid la aplicaţiile cel mai des folosite,widget-urile utile, contactele, contul de email sau mesajele primite, direct din cele 7 ecrane disponibile. În plus, navigarea între ecrane este acum mult mai simplă, existând opţiunea de a le vizualiza pe toate cele 7 simultan si de a-l alege pe cel dorit, printr-o simplă apăsare pe ecran.

Aplicaţia „Friend Stream” organizează toate reţelele sociale precum Facebook, Twitter şi Flickr intr-un singur flux de actualizări.

5 comentarii

 1. Comentariu scris de Fum de Narghilea
  Publicat la data de 20.4.2010, ora 14:24

  Si eu am HTC si sunt super incantat ca-l pot transforma si in router cu aplicatia WMWifiRouter. Merge “ca-n palma”, vorba aia :) )

 2. Comentariu scris de Sf Ilie
  Publicat la data de 21.4.2010, ora 09:58

  @ Fum de Naghilea
  Vezi ca doar pentru abonamentele de date se permite internet connection sharing, nu si la extraoptiuni de genul 4euro pt 500mb de la Vodafone, la alea nu e posibil tehnic sa imparti conexiunea (e blocat de provider). Nu de alta, sa nu cumpere oamenii expres pentru asta si sa se mire ca nu merge.

 3. Comentariu scris de crisstonne
  Publicat la data de 21.4.2010, ora 22:10

  Am ,,butonat” unul si sant incantat, aveam o parere buna despre aceasta firma acum am o parere si mai buna, astept sa mai ,,cada” preturile si poate baga si COSMOTE pe abonament sa imi i-au si eu.

 4. Comentariu scris de vali
  Publicat la data de 23.4.2010, ora 15:50

  sunt convins ca sunt telefoane bune numai ca deja incepe sa ma deranjeze sintagma de “competitor iPhone”

 5. Comentariu scris de crisstonne
  Publicat la data de 14.5.2010, ora 19:44

  Nu cred ca are importanta ce sintagma se pune sau foloseste, fiecare produs are clientii sai, eu nu o sa ma uit de exemplu la un Nokia orice laude i s-ar aduce pt. ca sant fan Sony Ericsson, si nu ma intereseaza iPhone de nici un fel atata timp cat am fost cucerit de HTC, asta pt. ca am incredere in cunostintele mele in domeniu. Cred ca este conceptia pe care o are multa lume…

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive