Gadgeteer Awards

Nokia N86 – update de firmware

| 19.4.2010
Back to Yahoo!

nokia n86 90x90 Nokia N86   update de firmwareUnul din terminalele de top de la începutul anului trecut, Nokia N86, primul telefon finlandez cu o cameră foto de 8 megapixeli, primeşte acum un update pentru platforma software pe care funcţionează, un pachet destul de impresionant (142 MB).

Pachetul software este descris ca un update de mentenanţă, care aduce telefonul smartphone la versiunea 30.009. Sunt rezolvate o serie intreaga de probleme din platformă. Utilizatorii trec automat la noul Ovi Maps 3.3, care oferă posibilitatea de a naviga gratuit (GPS) cu hărţi digitale şi asistenţă vocală.

Terminalul permite nu numai acces la Facebook, ci şi compatibilitate cu funcţia location sharing de pe cel mai popular site de social networking. Aplicaţia Real Player are o serie de îmbunătăţiri de interfaţă, iar o serie de erori din software au fost rezolvate.

Înainte de orice update este bine să faceţi backup pe un PC la toate datele de pe telefonul mobil.

Nokia N86 8MP display Nokia N86   update de firmware

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive