Gadgeteer Awards

iPad – distracția redefinită

| 19.4.2010
Back to Yahoo!

ipad90x90 iPad   distracția redefinităAm ajuns la concluzia că iPad-ul este cea mai distractivă jucărie scoasă pe piață în ultima vreme. Este adevărat, poate fi folosită și pe post de unealtă de business… dar e păcat. Știe mailuri, știe sincronizare cu Microsoft exchange, știe calendar, iar browsingul pe internet este dincolo de orice am trăit până acum. Este ca și cum ai avea paginile de internet în mână, tipărite pe hârtie.

Cred că, de fapt, cu un pic de concentrare ai putea să-ți înlocuiești laptopul. Dar nu ăsta este scopul. Apple nu-ți oferă o altenativă la laptop și la smartphone. Este cu totul altceva. Este un entertaining device. Nu vine să-ți mărească productivitatea și să-ți optimizeze procesele. Vine să te relaxeze. Îți dă posibilitatea să te dai pe net lăfăit cu picioarele-n sus pe canapea. Te ține-n priză cu jocurile. Îți oferă filme-n deplasare și e ramă foto digitală portabilă când vrei să te lauzi.

Nu este un device plin de feature-uri. Nu pentru asta-l cumperi. N-are porturi USB și zeci de sloturi de memorie. Nu face poze de sute de megapixeli și nici nu-ți oferă widget-uri. Este o platformă simplă cu care interacționezi perfect natural. Nu rueșesc să compar iPad-ul cu nimic de pe piață. Nici măcar cu iPhone-ul, pe care apropos, am reușit să-l ignor la modul extrem în ultimele zile.

În concluzie: nu mai încercați să încadrați acest device la o categorie cunoscută.
Prin lansarea iPad-ului, Apple a inagurat o nouă categorie de device-uri de personal entertainment.

Vă invit să citiți restul impresiilor mele pe blogul meu aici.

ipad 300x174 iPad   distracția redefinită

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive