Gadgeteer Awards

Nokia C6 – Internetul la îndemâna oricui

| 13.4.2010
Back to Yahoo!

nokia c6 1 90x90 Nokia C6   Internetul la îndemâna oricuiNokia a confirmat oficial astăzi o serie nouă de terminale smartphone, cu acces la serviciile social networking şi la e-mail sau mesagerie online, dar modelul C6 iese în evidenţă prin design, funcţii şi preţul accesibil. Asta înainte de eventualele  subsidii.
Nokia C6 este un terminal inteligent bazat pe platforma clasică Symbian, care îmbină beneficiile unui ecran tactil cu diagonala de 3,2 inci cu o tastatură slide out completă. Ce să mai, este un “N97 şi mai Mini”.

Ecranul oferă o experienţă de Internet excelentă, permiţând accesul la conţinut Facebook direct din ecranul de start. Dispunând de o gamă completă de capabilităţi pentru e-mail şi reţele sociale, Nokia C6 este ideal pentru utilizatorii care doresc să fie conectaţi când se află în mişcare. Nokia C6 va fi disponibil începând din al doilea trimestru al anului 2010 la un preţ de 220 de euro. Telefonul dispune de un set de funcţii avansate, precum camera de 5 megapixeli , dotată cu autofocus şi bliţ, dar şi acces la Ovi Maps, serviciul gratuit de navigaţie auto şi pietonală.

În plus, mii de aplicaţii – de la jocuri şi clipuri video la programe pentru compilarea ştirilor şi servicii web – sunt disponibile la Ovi Store.

nokia c6 Nokia C6   Internetul la îndemâna oricui

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive