Gadgeteer Awards

Windows Phone 7, lansat fără unele funcții

| 12.4.2010
Back to Yahoo!

wp7 90x90 Windows Phone 7, lansat fără unele funcțiiUnul dintre cele mai așteptate sistemele de operare pentru telefoane mobile, Windows Phone 7 Series nu va fi lansat cu toate feature-urile incluse, a declarat Charlie Kindel, managerul de program WP Application Platform & Developer Experience în cadrul Microsoft.

El a explicat că gigantul software american vrea să lanseze o platformă perfect funcțională cu experiența enduser cea mai bună posibilă, iar funcțiile vor fi adăugate pe măsură că testele demonstrează că ele funcționează corect, fără nici cea mai mică problemă. “Ceea ce facem, vrem să facem foarte bine”, a spus el. “Este o schimbare față de platformele Windows Mobile, când am dorit să oferim toate funcțiile, indiferent de nivelul de calitate”, a spus Kindel.

Când Microsoft va decide că o anumită funcție trebuie neapărat instalată și merge perfect, atunci se vor face update-uri, a explicat oficialul companiei. Unele update-uri de dimensiuni mici vor putea fi descărcate direct pe telefon, altele de dimensiuni mari vor fi disponibile online, prin platforma Zune.

Charlie Kindel a mai spus că principalul atuu al Windows Phone 7 este accesul la serviciile Cloud computig. Astfel, o mulțime de funcții care nu sunt instalate pe telefon vor putea fi accesate ca servicii.

Via FierceDeveloper

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive