Gadgeteer Awards

Twitter redefinește experiența utilizatorului pe telefoanele mobile

| 12.4.2010
Back to Yahoo!

twitter blackberry 90x90 Twitter redefinește experiența utilizatorului pe telefoanele mobileUrmând un trend lansat deja de Google sau Facebook, populara platformă de micro-blogging Twitter și-a anunțat decizia strategică de a oferi utilizatorilor de telefoane mobile “cea mai bună experiență posibilă”, deocamdată cu versiuni Blackberry și iPhone.

Twitter a lansat împreună cu Research in Motion (RIM) noul client oficial pentru terminalele Blackberry, iar simultan a anunțat achiziția Tweetie, un client pentru iPhone premiat chiar de Apple.

“Ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibil pe toate platformele mobile pentru clienții Twitter”, au declarat oficialii companiei. Cu siguranță vor fi lansate versiuni pentru Android și Windows Phone.

Clientul pentru Blackberry include o funcție botezată “push”, care permite transmitere de poze făcute chiar cu camera telefonului direct pe Twitter.

Pentru fanii Twitter urmează integrarea cu serviciile GPS din telefoanele smartphone , pentru a oferi servicii mai bune bazate pe soluțiile de localizare.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive