Gadgeteer Awards

Zvon: telefoanele Pink se lansează săptămâna viitoare

| 7.4.2010
Back to Yahoo!

Untitled 90x90 Zvon: telefoanele Pink se lansează săptămâna viitoareMulți dintre pasionații de gadgeturi știu despre proiectul Pink, care ar fi un telefon mobil sub brandul Microsoft, pe care gigantul software îl tot neagă la diverse evenimente oficiale, dar acum zvonurile sunt reactualizate.

La vremea sa, și Google a negat de asemenea zvonul că ar lansa un telefon mobil (Nexus One). Totuși, așa cum Zune a ajutat la creșterea popularității Microsoft, un telefon mobil propriu ar veni la fix, mai ales că Windows Phone 7 se dovedește deja foarte popular.

Noutățile aparțin Wall Street Journal, care susține că eforturile Microsoft au ca scop contracararea rivalului Google. Microsoft a trimis deja invitații la un eveniment pe 12 aprilie, iar specialiștii anticipează lansarea primului telefon sau a primelor telefoane Pink.

Proiectul are ca focus publicul tânăr, pasionat de interacțiune și social media și ar putea avea de asemenea elemente împrumutate de la Xbox.

Zvonurile spun că Sharp va produce partea de hardware.

Via Mobile Crunch

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive