Gadgeteer Awards

Windows Phone 7 începe să atragă dezvoltatorii de aplicații

| 1.4.2010
Back to Yahoo!

windows phone 90x90 Windows Phone 7 începe să atragă dezvoltatorii de aplicațiiInteresul dezvoltatorilor de aplicații pentru platforma Windows Phone 7 anunțată de Microsoft s-a triplat, ceea ce demonstrează faptul că noul sistem de operare ar putea marca cu adevărat relansarea jocului în domeniul terminalelor smartphone.

Comparat cu luna ianuarie 2010, interesul producătorilor de software de a prezenta aplicații pentru platformele mobile Windows a crescut de la 13% la 34% în luna martie, conform unui studiu realizat de Appcelerator și citat de Busines Week. Compania a discutat cu peste 1.000 de firme care produc aplicații software pentru platforma Microsoft. Gigantul software a confirmat oficial noua platformă pentru telefoane mobile pe 15 februarie, la Mobile World Congress. Este cea mai mare creștere a interesului, de aproape trei ori, în numai două luni, spun analiștii.

Studiul arată de asemenea o creștere a interesului pentru dezvolatarea de aplicații pentru Blackberry, cu o cotă de 43%.  Android este pe locul doi cu 81% dintre dezvoltatori intersați să lanseze aplicațiile pentru platforma Google, iar numărul unu rămâne iPhone al Apple, cu 87%.

Numai 16% dintre dezvoltatori și-au exprimat interesul pentru Symbian. De asemenea, interesul pentru iPad a scăzut de la 90% în ianuarie, la 80% în martie.

windows phone demo Windows Phone 7 începe să atragă dezvoltatorii de aplicații

Via TechBeat

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive