Gadgeteer Awards

HTC: telefon Windows Phone 7 în cursul acestui an

| 30.3.2010
Back to Yahoo!

wp71 90x90 HTC: telefon Windows Phone 7 în cursul acestui anProducătorul taiwanez de telefoane mobile High Tech Computer (HTC) va lansa un terminal Windows Phone 7 Series “înainte de 2011″, conform declarațiilor oficiale făcute de CEO-ul companiei, Peter Chou.

Analiștii consideră că lansarea rapidă a unor telefoane mobile Windows Phone 7 ar putea readuce platforma Microsoft în atenția publicului, într-un moment în care sitemul de operare rival Android câștigă teren. Windows Phone 7 are probleme din cauza restricțiilor hardware impuse de Microsoft, dar și din cauză că platforma nu este multitasking sau nu are funcții precum copy-paste.

Deocamdată se știe că Samsung și Lg pregătesc telefoane mobile Windows Phone7. Până acum circulau pe Internet două zvonuri care se băteau cap în cap, unul susținea că HTC nu ar dori să lanseze un terminal pe noua platformă Windows. Peter Chou a declarat însă oficial că este încântat de perspectivele deschise de noul sistem de operare.

Șeful HTC a declarat pentru Forbes  că primul telefon HTC cu noua platformă Microsoft va fi gata înainte de finalul acestui an. Informația se potrivește astfel cu știrile care susțin că platforma Windows Pohne 7 va fi lansată comercial în perioada de Sărbatori, spre finalul anului.

windows mobile 7 theme 2 HTC: telefon Windows Phone 7 în cursul acestui an

Via KnowYourMobile

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive