Gadgeteer Awards

Toshiba pregătește un telefon Windows Phone 7

| 29.3.2010
Back to Yahoo!

toshiba k01 90x90 Toshiba pregătește un telefon Windows Phone 7Deși nu este confirmat încă oficial, Toshiba K01 a apărut pe Net în poze și filme pe blogurile de specialitate, iar acum se zvonește că este capabil să ruleze Windows Phone 7, sistemul de operare care urmează să fie lansat de Microsoft în cursul acestui an.Toshiba a lansat anul trecut primul său telefon mobil Windows, TG01, care inițial a fost lansat cu WinMo 6.1, iar apoi a avut upgrade la 6.5. Noul model, K01, include pe lângă ecranul tactil de mari dimensiuni, o tastatură fizică Qwerty, pentru angajații care trebuie să lucreze la distanță.

Dotat cu un procesor Snapdragon la 1GHz, super-terminalul Toshiba concurează deja cu un computer de acum câțiva ani. Ecranul cu diagonala de 4,1 inchi este AMOLED, pentru detalii mai clare. Se pare că modelul va ajunge întâi în Europa. Include tehnologii wireless precum WiFi sau Bluetooth.

Telefonul concurează cu Nokia N900 sau Motorola Droid.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive