Gadgeteer Awards

Traficul de date pe telefon: plus 193% anul trecut

| 26.3.2010
Back to Yahoo!

motorola droid phone 90x90 Traficul de date pe telefon: plus 193% anul trecutTraficul de date îregistrat pe telefoanele mobile 3G a crescut anul trecut cu 193% comparat cu 2008, iar cea mai mare creştere au avut-o telefoanele mobile Android, spune un raport de analiză AdMob, compania de publicitate pe telefoane cumpărată de Google.

În aceeaşi perioadă, traficul de date mobile pe echipamente de buzunar care nu sunt telefoane (tablet, MID, iPod Touch) a cunoscut un adevărat boom, cu o creştere de 403% după calculele AdMob. Traficul pe telefoanele mobile de nivel mediu, featrure phone, care sunt fie player de muzică, cameră foto digitală sau altele asemenea, a urcat cu 31% anul trecut, mai relevă compania.

În 2009 cel mai rapid au crescut telefoanele pe platforma Google Android, care anul anterior ocupau doar 2% din totalul traficuluzi online şi acum au urcat la 24%. Android a câştigat în detrimentul Symbian al Nokia, care a coborât la 18 procente, spune Admob. Anul trecut Nokia era pe doi, după iPhone. Blackberry şi Windows Mobile rămân deocamdată la coada clasamentului.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive