Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy Spica, la ofertă

| 25.3.2010
Back to Yahoo!

Samsung Spica 1 90x90 Samsung Galaxy Spica, la ofertăSuper-telefon mobil pe platforma Android, noul Samsung Galaxy Spica ofera functii multimedia si acces la o multitudine de aplicatii si servicii, se adreseaza deopotriva utilizatorilor care isi doresc sa ramana conectati in permanenta la Internet si celor care apreciaza aspectul modern si finisajele de calitate.

Telefonul mobil poate fi achizitionat incepand de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si prin Magazinul Online. Clientii Vodafone Romania beneficiaza de preturi atractive pentru noul telefon, incepand de la 69 de Euro (cu TVA), impreuna cu mai multe pachete speciale, care includ minute pentru apeluri in retea si nationale, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil, pentru a se bucura din plin de functionalitatile si experienta oferite de noul model.
Compatibil cu tehnologia HSDPA, Samsung Galaxy Spica asigura performante foarte bune pentru accesul la Internet si la serviciile de date mobile de mare viteza, iar ecranul tactil capacitiv de 3,2” recomanda noul model pentru o experienta deosebita a navigarii pe Internet, la fel ca pe PC. Clientii Vodafone isi pot accesa de oriunde si oricand doresc contul de email si pot ramane conectati in permanenta cu prietenii pe retelele sociale preferate. In plus, utilizatorii au acces rapid si usor la binecunoscuta suita de aplicatii Google – Google Search, Gmail, YouTube, precum si la o gama variata de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil, prin intermediul Android Market.

Samsung Galaxy Spica surprinde placut prin design-ul modern si elegant si prin functiile multimedia care includ accesul la servicii de muzica, video, cu ajutorul suportului DivX, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3 MP.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive