Gadgeteer Awards

Windows Phone 7 nu va include suport pentru Flash

| 24.3.2010
Back to Yahoo!

wp7 90x90 Windows Phone 7 nu va include suport pentru FlashÎn ciuda unui focus puternic pe servicii multimedia și în ciuda colaborării foarte bune cu Adobe Systems, Windows Phone 7 nu va include din start suport pentru Flash, a declarat Michael Chang, senior product manager în cadrul Microsoft.

Gigantul software american a reamintit că aplicațiile Windows Mobile 6.5 nu vor putea rula pe Windows Phone 7. De asemenea, se știe deja că noul sistem de operare are câteva lipsuri, funcții importante pentru utilizator, dar pe care Microsoft nu le consideră relevante.

“Decizia de a construi un sistem mobil nou, de a părăsi platforma Windows Mobile, nu a fost una ușoară”, a declarat Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft. El a spus că e o alegere grea, dar una care trebuia făcută. Microsoft a promis că nu va abandona utilizatorii Windows Mobile 6.5 și că va oferi suport pentru această platformă pentru o lungă perioadă de timp.

Chang a recunoscut că, în ciuda focus-ului pe zona de multimedia, Windows Phone 7 nu include suport pentru Flash, ci va încorpora doar tehnologia Microsoft Silverlight.

windowsphone7main 420x0 Windows Phone 7 nu va include suport pentru Flash

Via ComputerWorld

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive