Gadgeteer Awards

Nokia N8, următorul super-telefon a scăpat pe net

| 23.3.2010
Back to Yahoo!

nokia n8 00 live leak 3 90x90 Nokia N8, următorul super telefon a scăpat pe netNokia N8, zis și N8-00 sau N98, a fost prezentat în detaliu pe unele bloguri de specialitate, cu tot cu poze și filme, deși telefonul nu este deocamdată confirmat oficial, însă se pare că este vorba de o strategie finlandeză de a atrage atenția asupra noilor produse.

În ultima perioadă au fost anunțate pe bloguri circa cinci noi modele de telefoane Nokia, dar au fost confirmate oficial doar două dintre ele.

Terminalul N8 a fost prezentat pe unele site-uri și ca N87, dar de fapt detaliile tehnice sunt aceleaș – ecran tactil capacitiv cu diagonala 3,5 inchi, cameră foto digitală de 12 megapixeli și sistem de operare open source Symbian^3, care încă nu a fost finalizat de Nokia.

Cei mai mulți numesc telefonul N8-00, apreciind că este următorul model flagship, care va încerca să stimuleze vânzările anul acesta. Pe lângă funcțiile avansate foto, telefonul are acum și capacitatea de a filma și de a rula video HD (720p).

nokia n8 00 live leak 2 Nokia N8, următorul super telefon a scăpat pe netVia SlashGear

Un raspuns

  1. Comentariu scris de PANAIT
    Publicat la data de 25.7.2010, ora 20:59

    Este un telefon foarte frumos si performan deasta lam si cumparat.luata tel.n8 este performant si frumos

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive