Gadgeteer Awards

Giganții online merg spre microblogging

| 23.3.2010
Back to Yahoo!

twitter mobile interface 90x90 Giganții online merg spre microbloggingDeși s-au străduit o perioadă să evite copiere modelului Twitter, giganții online încep să anunțe proiecte micro-blogging, iar cel mai recent anunț vine de la Google, după un sistem similar integrat de Microsoft în Office.

Interesul pentru micro-blogging se datorează audienței mari și funcției utilitare a sistemului, deși Twitter nu are un model de monetizare coerent, nu are audiență fidelă și din studiile recente rezultă că doar o cincime din utilizatori sunt cu adevărat activi.

Astfel, după ce Microsoft a anunțat că testează Office Talk, un sistem microblogging care să acompanieze sistemul de colaborare online pe documente sau alte proiecte. Conform CNet, Google testează o funcție similară care va fi adăugată sistemului Buzz.

“Angajații Google au acces la sistem de mai multă vreme”, a declarat Brett Slatkin, angajat Google. “Să poți folosi așa ceva doar în interiorul companiei este extraordinar”, a mai adăugat el. Google nu a oferit deocamdată informații privind data la care va fi lansat public serviciul.

Microsoft Office Talk este de asemenea o versiune business de microblogging.

nokia twitter Giganții online merg spre microbloggingConform oamenilor din industrie, și Twitter are în proiect o versiune business a aplicației. Și evident există și alte companii care vând deja diverse soluții de acest tip. Ceea ce înseamnă o dată că microblogging-ul devine din ce în ce mai popular, este extrem de util și va începe să fie prezent și în companii.

Via CNet

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive