Gadgeteer Awards

Samsung mută producția de telefoane în China, pentru volum mai mare

| 22.3.2010
Back to Yahoo!

vodafone samsung f700 90x90 Samsung mută producția de telefoane în China, pentru volum mai mareSud-coreenii de la Samsung au anunțat că în 2010 majoritatea telefoanelor mobile vândute la nivel internațional vor fi produse la cele trei fabrici pe care compania le deține în China.

Samsung spune că astfel beneficiază de costuri de logistică mai bune și costuri cu forța de muncă reduse față de orice altă locație ar alege la nivel mondial.

Locul doi la nivel mondial pe piața telefoanelor mobile, Samsung vrea să crească vânzările peste media industriei în 2010 și speră să se apropie și mai mult ca volum de liderul industriei, Nokia.

Practic, în China vor fi produse 150 de milioane de telefoane mobile, circa 80% din totalul terminalelor fabricate în afara Coreei de Sud. Samsung va vinde per-total peste 270 de milioane de telefoane, susțin oficialii companiei. Numai 18 milioane de terminale vor fi telefoane inteligente (smartphone). Totuși, cifra ar fi de trei ori peste numărul de terminale premium vândute anul trecut.

Samsung Vodafone 360 H1 Mobile 2 Samsung mută producția de telefoane în China, pentru volum mai mare

Aproape 73 de milioane de telefoane vor fi produse la Huizhou, 70,2 milioane la Tianjin și numai 7 milioane de terminale la Shenzen.

Samsung are o fabrică în Vietnam, unde se vor produce 37,8 milioane de terminale, iar alte 59,4 milioane vor fi produse în Coreea. De asemenea, fabricile din Brazilia și India vor produce 19 milioane și respectiv 10 milioane de terminale.

Via Korea Times

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive