Gadgeteer Awards

HTC HD2 – este sau nu este compatibil Windows Phone 7?

| 22.3.2010
Back to Yahoo!

HTC HD2 car kit 90x90 HTC HD2  este sau nu este compatibil Windows Phone 7?Discuțiile legate privind capacitatea HTC HD2 de a rula Windows Phone 7 continuă, pe unele site-uri apar o serie de confirmări timide din partea unor oficiali HTC, dar pe altele apar dezmințiri, iar producătorul evită în continuare o declarație oficială.

Oficial, singurul răspuns HTC până la ora actuală este că modelul HD2 nu este compatibil cu lista de cerințe Microsoft pentru platforma Windows Phone 7. Totuși, pe unele forumuri și bloguri de tehnologie, se vorbește despre confirmări din partea unor angajați ai companiei taiwaneze.

HTCPedia scrie că a primit o confirmare oficială pe … Twitter, de la un cont care ar aparține oficialilor HTC din Rusia. Pe IntoMobile însă, apare că HTC neagă declarația de la oficialii din Rusia.

Pe forumul XDA-Developers, un membru al comunității spune că a primid un e-mail direct de la HTC, în care alt angajat recunoaște că pentru HTC HD2 este posibil un upgrade la Windows Phone 7.

În același timp, speranțele fanilor ar putea fi spulberate de acest interviu dat de un oficial Microsoft care se ocupă de platforma Windows Phone 7 Series și care spune că HTC HD2 nu este compatibil.

În fine, în cel mai recent anunț cât de cât legat de subiect, HTC spune negru pe alb că “nu sunt planuri pentru a upgrada HD2 la Windows Phone 7″. Speranța moarte ultima…

HTC HD2 HTC HD2  este sau nu este compatibil Windows Phone 7?

Discuția continuă >>

9 comentarii

 1. Comentariu scris de Piticu21
  Publicat la data de 22.3.2010, ora 18:54

  teoretic nu conteaza daca e sau nu compatibil, vor aparea oricum versiuni upgradabile, asa cum este si cu windows 6.5 care nu permite upgrade-ul pentru toate telefoanele, dar acesta este deja instalat.

  Ideea e ca astfel merge mai departe telefonia mobila si producatorul de telefoane.
  Problema e ca ajungem sa avem un telefon si un sistem de operare, propietar de cele mai multe ori, iar daca vrem sa mergem mai departe il aruncam la gunoi si cumparam altul.

 2. Comentariu scris de romanu
  Publicat la data de 23.3.2010, ora 00:52

  HTC HD2 Will See Official Windows Mobile 7 Upgrade
  Directly from HTC, after WM 7′s official announcement
  By Ionut Arghire, Mobile Editor

  November 23rd, 2009, 11:37 GMT

  Adjust text size:

  In early October, Taiwanese mobile phone maker HTC officially announced the launch of HTC HD2, a high-end device that comes to the market with Microsoft’s Windows Mobile 6.5 operating system. The handset sports a powerful Qualcomm 1GHz Snapdragon processor, as well as a large touchscreen display, poised to make it one of the most wanted Windows phones on the market.

  However, Microsoft is known already to be working on a future release of the mobile operating system, namely Windows Mobile 7, which is set to arrive on the market in late 2010, and it seems that the HTC HD2 will also see an official upgrade to the OS flavor. “HTC will announce availability of Windows Mobile 7 upgrade for HTC HD2 as soon as Microsoft will officially announce Windows Mobile 7,” a recent post on msmobiles states (via htcpedia).

  Those of you who might have followed the development of Windows Mobile 6.5 and of the supposedly future versions of the OS, should know already that a variety of leaked builds and cooked ROMs for existing Windows Mobile-based odevices emerged into the wild. However, it seems that this won’t be the case with HTC HD2, for it will see the software update from its maker itself, just as the HTC Touch Pro2 or HTC Touch Diamond2 saw their official Windows Mobile 6.5 ROMs (both were launched with WM 6.1 on board, earlier this year).

  Of course, some enthusiasts were already hopping for HTC HD2 to be updated to Windows Mobile 7 and this rumor is set to eliminate any doubt they might have had. Even so, for the time being nothing is yet official, so one might consider taking this with a grain of salt. Windows Mobile 7 is expected to be officially announced in about 5 months from now on, and there are great chances that more details on the handsets that are eligible for an upgrade will emerge at that time. Watch this space for further updates.Apai ce sa mai cred…Hd2 are si memorie ascunsa.Cei de la Xda developers au putut sa o maresca,de la 448 la 576ei spunand pe aceasta cale ca Hd2 va suporta wm7.Pe pocketnow sau pe wmpowerusers exista o poza cu Hd2-ul ruland wm7.Se pare ca se poate.Sa speram…

 3. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 23.3.2010, ora 09:46

  Stirea este din noiembrie. De atunci incoace au fost doua dezmintiri HTC si doua Microsoft. Doar ca trebuie sa citesti si versiunea lor.

 4. Comentariu scris de romanu
  Publicat la data de 24.3.2010, ora 01:03

  Cativa nebuni din Rusia au reusit sa ruleze Windows95 pe Htc Hd2 si cei de la xda developers au reusit sa ruleze windows 98.Spun ca procesorul de 1 Ghz se descurca bine dar sunt buguri la functia de mouse si alte cateva dar Pda-ul se descurca…W 95 si 98 ruleaza dar cu Wm 7 este posibil sa o dea in bara.Chiar daca nu vor lansa o versiune de wm7 oficiala pentru Hd2, cei de la xda o vor scoate la capat.

 5. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 24.3.2010, ora 17:28

  Asta e adevarat, am vazut filmul cu Windows 95. Daca te gandesti aveam Windows 95 pe computer cu procesorul la 600 MHz si 64 MB de RAM parca. Telefoanele sunt deja peste, dar partea de hardware s-a schimbat. Oricum, eu as vrea sa vad Windows Phone 7 pe HTC HD2. Doar ca prefer sa iau de bune informatiile oficiale.

 6. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 29.3.2010, ora 16:01

  Conform Boy Genius, WP7 a fost instalat cu succes pe HTC HD2.

  http://www.boygeniusreport.com/2010/03/28/windows-phone-7-series-successfully-ported-to-htc-hd2/

 7. Comentariu scris de romanu
  Publicat la data de 30.3.2010, ora 00:08

  Este!!!.Azi am am aflat si eu de pe wmexperts dar vad ca mi-ai luat-o inainte.Inca un motiv de bucurie pentru posesorii de Hd2.Azi am facut un update de rom Miri Elegancia(23549) care,parerea mea,este cel mai bun rom in momentul de fata.Htc Hd2 este cel mai bun Pda la ora actuala.Am o intrebare.Cand se va lansa 4 G(WiMax) si in Romania?Am vazut pe net telefonul Htc Supersonic (Evo)si am ramas masca…Ar fi extraordinar ca si la noi in tara sa avem parte de o asemenea viteza.Am o oftica pe rusi…

 8. Comentariu scris de HTC HD3 va fi Windows Phone 7 | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 10.9.2010, ora 20:38

  [...] HD3 cu platformă software Windows Phone 7, fiind practic o versiune actualizată a lui HTC HD2 care s-a bucurat de succes [...]

 9. Comentariu scris de radu
  Publicat la data de 13.12.2012, ora 10:53

  HTC HD2 este compatibil 100% cu Windows Phone 7. Am instalat si functioneaza perfect !

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive