Gadgeteer Awards

Porsche Design P’9522 Black – obligatoriu pentru fanii mărcii auto

| 18.3.2010
Back to Yahoo!

porsche design p9522 mobile phone 7 90x90 Porsche Design P9522 Black   obligatoriu pentru fanii mărcii autoPentru că vânzările de mașini și bunuri de lux se fac acum în Asia, compania germană s-a gândit să susțină afacerea prin extinderea distribuției de  accesorii, lansând în Singapore telefonul mobil P’9522, disponibil doar pentru cei care au deja o mașină Porsche.Porsche Design P’9522 Black continuă linia de telefoane mobile lansată în 2007, iar acum vânzarea terminalului se face direct prin dealerii auto, scrie Reuters. La lansarea în Singapore de zielele trecute, Porsche a anunțat că nu sunt decât circa 1600 de potențiali clienți în această țară.

Prețul retail este de 1.636 dolari. Porsche Design a anunțat că vânzările merg foarte bine în Asia, regiunea lumii cu cei mai mulți miliardari nou-apăruți, conform clasamentului Forbes. Specialiștii companiei chiar au râs de europeni, despre care spun că știu să cumpere telefoane numai la reducere de preț.

Porsche Design a fost fondată în 1972 chiar de designerul Porsche 911, pentru realiza diverse accesorii.

Compania a anunțat că acum lucrează la un yaht de lux.

porsche design p9522 blackedition Porsche Design P9522 Black   obligatoriu pentru fanii mărcii auto

Via Reuters

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive