Gadgeteer Awards

Windows Phone 7 uită de copy+paste

| 17.3.2010
Back to Yahoo!

bbry copy paste1 90x90 Windows Phone 7 uită de copy+pasteCel mai nou sistem de operare pentru telefoane mobile de la Microsoft, Windows Phone 7, are o problemă și cu banala operațiune copy+paste, informație care ar putea dăuna vânzărilor, spun specialiștii în domeniu.

Pe de altă parte, această problemă a avut-o și Apple cu iPhone și a reușit să o corecteze abia la trei ani după lansare, fără să fie afectate vânzările. Pentru Microsoft este însă a doua funcție importantă lipsă, pentru că deja s-a scris depsre Windows Phone 7 că nu este un sistem de operare multi-tasking. Sigur, gigantul software ar putea să corecteze toate aceste probleme pînă la lansarea oficială.

Microsoft a avut această problemă cu toate versiunile de platforme mobile. Un oficial al companiei, Todd Brix, a declarat că această funcție nu este inclusă “cu intenție” în platforma mobilă. El susține că utilizatorii nu copiază texte pe telefon, ci doar numere de telefon sau adrese email, pe care în Windows Mobile le pot accesa automat cu dubluclick, prin funcția SmartLinking. “Copy paste nu este necesar”, a spus oficialul.

Problema și mai mare este că funcția Copy + Paste nu este inclusă nici în versiunea mobilă de Office prezentă în platforma Windows Phone 7. De asemenea, Microsoft nu ține cont de alte informații pe care utilizatorul de telefon le poate lua cu Copy + Paste, fragmente din texte pe care le citește, titlu + link pentru Twitter și multe altele, la care inginerii nu s-au gândit.

Se pare că BlackBerry oferă la ora actuală cea mai simplă formulă de copy + paste.

bbry copy paste2 Windows Phone 7 uită de copy+paste

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive