Gadgeteer Awards

Telefon Windows Phone 7 de la Samsung

| 16.3.2010
Back to Yahoo!

telefon samsung 90x90 Telefon Windows Phone 7 de la SamsungJoe Belfiore, oficialul Microsoft care a prezentat Windows Phone 7 la Mobile World Congress 2010, a ținut o nouă prezentare despre noul sistem de operare pentru telefoane, iar de data asta a folosit un telefon mobil Samsung.

Până acum nu existase o confirmare oficială a faptului că Samsung are pregătit deja un terminal Windows Phone 7. Principalul rival sud-coreean, LG, anunțase lansarea unui asfel de terminal până la finalul anului.

Conform celor prezenți la prezentarea Microsoft, telefonul mobil are ecran OLED, touchscreen de mari dimensiuni, dar nu există alte detalii legate de dotările hardware. Conform detaliilor cu dotările tehnice minime pentru terminalele Windows Phone 7, un smartphone are nevoie de 256MB de RAM și 8GB de memorie Flash, plus tehnologie DirectX 9 pentru partea de grafică.

samsung windows phone7 Telefon Windows Phone 7 de la Samsung

Via Engadget & WindowsPhoneForums.com

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive