Gadgeteer Awards

Telefoane mobile noi, lansate pe vechea platformă Android

| 15.3.2010
Back to Yahoo!

android 90x90 Telefoane mobile noi, lansate pe vechea platformă AndroidÎn ciuda avansului tehnologiei, goana după smartphone-uri mai accesibile a dus la apariția unor telefoane mobile noi care se lansează cu platforma veche Android lansată de Google acum 2 ani.

Tot din cauza evoluției tehnologiei, utilizatorii văd că telefonul este pe Android și nu se gândesc că poate fi vorba de o versiune atât de veche sau cred că este simplu de făcut update la versiunea 2.1. Abia după ce au plătit banii, descoperă că nu este chiar așa.

Este și cazul HTC Eris, un model de telefon abia lansat, dar care este pe versiunea Android 1.5 veche de un an de zile. Mulți dintre utilizatori nici nu au realizat că este o platformă veche, până când au comparat aplicațiile și interfața cu soluțiile similare de pe telefoanele prietenilor.

Problema cea mai mare este că varianta 1.5 de Android are mai puține funcții și evident nu este la fel de bine realizată ca versiunea a doua, care acum are și update la 2.1.

“În ciuda tehnologiei de ultimă generație și a design-ului excelent, tot mai multe telefoane mobile se lansează pe platformele sotware mai vechi, mai accesibile, pentru a tăia din costuri”, a explicat un oficial din industrie.

La fel se întâmplă cu Motorola Backflip, Devour, iar Sony Ericsson va lansa telefoane mobile cu versiunea 1.6 de Android.

android phone Telefoane mobile noi, lansate pe vechea platformă Android

Spre comparație Nexus One are noua versiune 2.1.

Via Wired

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive