Gadgeteer Awards

iPad 3G: 7,2 Mbps download

| 15.3.2010
Back to Yahoo!

iPad dock 90x90 iPad 3G: 7,2 Mbps downloadVersiunea de iPad care va include conectivitatea 3G vine cu o serie de tehnologii în premieră, modulul integrat este de 7,2 Mbps download, poate trece automat pe conexiune WiFi şi de asemenea are contor pentru traficul de date.

Conform surselor anonime citate de presa americană, Apple a reuşit să obţină circa 120.000 de pre-comenzi pentru noul tablet iPad, în primele 24 de ore. Dar datele nu sunt deocamdată conformat oficial.

Ceea ce Apple a anunţat oficial se referă la funcţiile 3G incluse în modelul de iPad dotat cu astfel de conectivitate (există şi o variantă mai ieftină doar cu WiFi). Utilizatorii care doresc însă Internet cu adevărat mobil pot să folosească un SIM GSM.

Aplicaţia de conectare ştie să schimbe conexiunea de pe modemul 3G pe WiFi dacă apare în zonă o reţea disponibilă. De asemenea Apple a introdus un contor pentru traficul de date, dacă utilizatorul vrea să rămână mai mult timp la plafonul de viteză maximă de date. Acest lucru ajută şi operatorii să nu aibă probleme cauzate de traficul mare simultan de date, care în prezent nu aduce încasări în plus.

apple ipad1 420 90 iPad 3G: 7,2 Mbps download

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive