Gadgeteer Awards

iPad se lansează comercial cu speranţe mari pentru Apple şi presa pe print

| 12.3.2010
Back to Yahoo!

ipad pc 90x90 iPad se lansează comercial cu speranţe mari pentru Apple şi presa pe printApple a lansat oficial perioada de precomenzi pentru cel mai nou gadget al său, tablet-ul iPad, un proiect ambiţios, dar care este criticat de mulţi analişti ai industriei care consideră că nu este momentul potrivit pentru lansarea unui produs atât de scump.

Odată cu lansarea comercială, Apple a confirmat şi o serie de funcţii noi, despre care numai se făceau speculaţii până astăzi. iPad va fi de asemenea e-book reader nu numai tablet, iar pentru pasionaţii de lectură aduce chiar şi funcţia de citire audio a cărţilor în format digital, o funcţie care a fost lăudată de toţi specialiştii din domeniu. Practic, atacul asupra Kindle este acum clar.

iPad aduce în plus ecranul color, OLED, full-touch, de dimensiuni mai mari decât display-ul unui netbook (diagonala 9,7 inchi). Conectivitatea 3G şi WiFi plus browserul Safari, asigură lucrul continuu pe Internet, iar procesorul inclus permite accesarea de jocuri video.

Apple a lansat pentru iPad un parteneriat cu editorii de carte din Statele Unite şi cu publisherii de ziare, pentru a oferi utilizatorilor şi conţinut premium.

ipad tablet iPad se lansează comercial cu speranţe mari pentru Apple şi presa pe print

Via Wired

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive