Gadgeteer Awards

Sony Move, atacul contra dominației Wii

| 11.3.2010
Back to Yahoo!

sony playstation move photos 90x90 Sony Move, atacul contra dominației WiiChiar dacă seamănă la prima vedere cu un microfon, Sony Move este un controller pentru jocuri video care vrea de fapt să concureze soluția Nintendo Wii care propulsat compania în topul vânzătorilor de echipamente pentru gaming.

Pasionații de jocuri video care preferă PlayStation vor putea de acum înainte să se bucure de jocuri precum tenis, golf sau box, la fel ca fanii consolei rivale Wii. Lansarea vine însă după multă vreme, când pasionații de astfel de joculețe au trecut deja la consola Nintendo, iar principalul rival, Microsoft, lucrează la un sistem de control și mai avansat, cum este Project Natal, care nu va mai avea nevoie de accesorii hardware pentru jocuri.

Jocurile video bazate pe mișcare au depășit în vânzări platformele pentru jocuri avansate pur și simplu pentru că tot mai mulți oameni pot să le joace fiind aplicații intuitive. De asemenea, echipamentele sunt din ce în ce mai simplu de conectat și utilizat, ceea crește constant interesul publicului pentru astfel de soluții.

Sony Move va fi disponibil comercial din toamna acestui an la un preț sub 100 de dolari conform presei americane.

ps move 21 Sony Move, atacul contra dominației WiiPlayStation a depășit deja stadiul de consolă de jocuri doar pentru pasionați, este cel mai popular player de DVD-uri Blu Ray și este calea de acces la rețeaua socială construită de Sony special pentru proprietarii consolei.

Sursa: CNet

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive