Gadgeteer Awards

Nokia prezintă detalii despre interfața Symbian^3

| 11.3.2010
Back to Yahoo!

symbian3 90x90 Nokia prezintă detalii despre interfața Symbian^3Cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, Nokia a prezentat oficial detalii despre interfața de operare a noului sistem de operare pentru smartphone, Symbian^3, care aduce funcții multi-touch și multi-tasking, dar și viteză de lucru mai mare.

Finlandezii au anunțat că anul acesta platforma Symbian devine open source. Prima variantă, Symbian^3, va avea focus pe soluțiile multi-touch, tocmai ceea ce lipsea Nokia în competiția cu iPhone și alte terminale smartphone extrem de populare.

Prezentarea a fost realizată de David Rivas, vicepreședinte Nokia, tocmai la San Francisco, anul acesta finlandezii având un focus special pe piața americană unde nu reușesc performanțele obținute în restul lumii.

Symbian^3 nu are doar facilități touchscreen, ci de asemenea are o viteză mai bună la încărcare și la rularea aplicațiilor, Rivas spune că aplicațiile grafice sunt de trei ori mai rapide.

nokia symbian3 engadget Nokia prezintă detalii despre interfața Symbian^3Oficialul Nokia a vorbit de asemenea despre posibilitatea de a adopta procesoare mai rapide, un lucru despre care scrie presa de specialitate, telefoanele finlandeze au cele mai slabe procesoare din industrie.

Symbian^3 are și capacități multi-tasking, un avantaj pentru utilizatorii pasionați de tehnologie.

Via Engadget

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive