Gadgeteer Awards

Aplicație YouTube nouă pentru Symbian, Windows Mobile

| 11.3.2010
Back to Yahoo!

youtube mobile 21 90x90 Aplicație YouTube nouă pentru Symbian, Windows MobilePentru că apetitul pentru video online este tot mai mare, iar telefoanele mobile au încă probleme cu Flash și accesarea YouTube, Google a lansat oficial o nouă versiune de aplicație pentru telefoanele mobile Symbian S60 și Windows Mobile.

Aplicația aduce pe telefon o aplicație similară cu interfața de pe site, cu acces la Favorite, Playlists și canalele YouTube. Evident redă aceleași clipuri ca pe desktop, dacă adaugi un videoclip la favorite îl găsești automat și pe telefon.

Google a realizat și un sistem ușor de download și istalare pe telefoanele Nokia. Pagina specială are și indicații despre cum să găsești aplicația după ce ai instalat-o pe telefonul mobil. Symbian S60 este folosit și de alți producători de telefoane mobile, precum Samsung, Sony Ericsson.

Aplicația include o serie de funcții avansate, precum sugestia de termeni de căutare. Deocamdată experiența YouTube este lăudată de utilizatorii Android. Ceilalți producători au încă probleme, deși au fost dezvoltate aplicații dedicate pentru telefoanele mobile.

Conform Crave, există și o versiune Windows Mobile.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive