Gadgeteer Awards

Ce să facă un super user cu un Modu?

| 10.3.2010
Back to Yahoo!

modu Ce să facă un super user cu un Modu?Am crezut că n-am ce face cu Modu. Am crezut că nu eu sunt target-ul acestui telefon. Ce să fac eu cu un telefon cu funcționalități minimale, atunci când am mândrețea mea de telefon cu un milion de funcționalități și care mă conectează la twitter, mă dă pe net, îmi dă instant invitațiile de pe facebook și are niște jocuri incredibile. De ce mi l-aș cumpăra?

Păi uite d’aia. Pentru că mai am încă un sim pe care nu-l folosesc niciodată. De ce? Păi pentru că stă într-un alt telefon șmecher la fel de mare ca cel principal. Păi și? Păi buzunarele mele au și ele limita lor.

Am descoperit în sfârșit o metodă să stau cu toate telefoanele după mine. Îmi mai iau un sim… îmi mai iau și un modu. E mic, pitic și stă liniștit în orice colț de buzunar. Nu ne deranjează decât atunci când sună! Și nici atunci nu e vina lui! icon smile Ce să facă un super user cu un Modu? Este o alternativă extrem de mișto la telefoanele dual sim care în general nu acoperă cerințele mele de heavy user.

În decursul utilizării am descoperit că îmi place foarte mult. Muzica se aude foarte mișto (chiar prin speaker) și este și foarte rapid. Până și scrisul SMS-utilor cu cele 5 taste din dotare nu este atât de dificil cum sună.

A, și mai e ceva. E mult mai mișto să arăți pozele făcute pe telefon folosind modu photo frame. Ecranul este mult mai mare și are și baterie proprie. Adică poți să dai pozele din mână-n mână la toată lumea fără să se-nghesuie toată lumea să le vadă pe computerul tău. Îl bagi pe modu ăla mic în photo frame-ul ăla mare și gata!

Și da! Face și poze dacă îi pui jacheta cu aparat foto incorporat. Și în general este și super șmecher icon smile Ce să facă un super user cu un Modu? .

Și istoric vorbind:

Detaliile tehnice și financiare le găsiți aici.
 Ce să facă un super user cu un Modu?

3 comentarii

 1. Comentariu scris de iiordachescu
  Publicat la data de 11.3.2010, ora 16:34

  o fi el mic si destept dar daca tre’ sa cari ‘jde mii de jachete dupa tine tot nu-i nici o sfaraiala.

 2. Comentariu scris de ghimposul
  Publicat la data de 11.3.2010, ora 16:41

  pai, ideea e ca daca vrei un tel mic, nu folosesti jacheta, daca vrei alte chestii, folosesti jacheta, dar e evident ca nu te mai intereseaza un tel mic.
  Adica, si mic si cu chestii nu merge…

 3. Comentariu scris de Google vrea tehnologia Modu | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 27.4.2011, ora 18:31

  [...] oferă de 2 milioane de dolari pentru tehnologiile patentate de Modu, compania israeliană care producea cel mai mic telefon din [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive