Gadgeteer Awards

Nokia Ovi Store, 1,5 milioane de download-uri în fiecare zi

| 9.3.2010
Back to Yahoo!

ovi store 90x90 Nokia Ovi Store, 1,5 milioane de download uri în fiecare ziNokia a prezentat oficial cele mai noi statistici legate de magazinul online de aplicaţii Ovi Store, care arată că utilizatorii telefoanelor finlandeze folosesc din ce în ce mai mult sistemul.

Conform oficialilor Nokia, Ovi Store a înregistrat aproximativ 1,5 milioane descărcări pe zi. În medie, fiecare utilizator înregistrat a efectuat 12 descărcări de pe Ovi Store, de la momentul lansării acestui serviciu. Analizând informaţiile, specialiştii au stabilit că numărul utilizatorilor noi a crescut cu 100%.

Ovi Store a înregistrat un ritm de 22 de descarcări pe secundă, 24 de ore din 24, dar şi zile în care nivelul maxim a fost de 1300 de descărcări pe minut. Oficialii spun că download-urile sunt stimulate de anunţul legat de lansarea Ovi Maps în formula gratuită, dar şi de prezentarea Skype, versiunea pentru Symbian. Ovi Maps a fost descarcată de pe Ovi Store de peste 1 milion de ori.

Telefoanele mobile folosite cel mai des pentru download de pe Ovi Store sunt modelele care dispun de ecran tactil – Nokia 5800, Nokia N97 şi Nokia N97 min, plus Nokia 5530.

ovi store2 Nokia Ovi Store, 1,5 milioane de download uri în fiecare zi

Producători software din peste 80 de ţări distribuie acum conţinut prin intermediul Ovi Store.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive