Gadgeteer Awards

Motorola Devour, nou telefon Android

| 9.3.2010
Back to Yahoo!

Devour FrontOpen 90x90 Motorola Devour, nou telefon AndroidRelansarea Motorola începe să prindă contur, telefoane mobile din ce în ce mai performante, modele atractive, aşa cum este şi Devour, un terminal Android care aduce puterea Internetului în mâinile oricărui utilizator.

Formatul de tip slide, cu ecran touchscreen de mari dimensiuni şi tastatura extinsă Qwerty pune Motorola Devour în competiţie cu modelele orientate spre Internet de la Nokia şi LG. Design-ul este premium, iar Motorola are ca punct de diferenţiere interfaţa proprie de utilizare Blur UI.

Display-ul capacitiv are diagonala de 3,1 inchi, cu rezoluţie 480×320 pixeli, deci nu se bate cu super-telefoanele la care rezoluţia urcă la 800×400. Telefonul este destul de gros, dar carcasa este din aluminiu, ceea ce ar putea aduce un plus. Sistemul de slide este special şi funcţionează perfect, spun cei care au testat telefonul.

Telefonul are card de 8GB integrat, tehnologie Bluetooth 2.1.

MotoBlur are sistem de integrare a mesajelor, adună la un loc toate conversaţiile schimbate cu partenerii şi clienţii – apel, SMS, email, chat sau altele. Aplicaţia Happenings adună la un loc cele mai ipportante întâmplări din reţelele sociale frecventate, iar platforma include soţii de back-up şi stocare a datelor importante pentru utilizator.

Devour Dyn L horz open Motorola Devour, nou telefon AndroidVia Engadget
Sursa foto Motorola.com

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive