Gadgeteer Awards

Amazon lucrează la un browser nou pentru Kindle

| 9.3.2010
Back to Yahoo!

amazon kindle dx 400x400 90x90 Amazon lucrează la un browser nou pentru KindleCelebrul ebook reader de la Amazon, Kindle DX, care se poate conecta la Internet pe reţelele de telefonie mobilă 3G, va avea în curând şi un nou browser de Internet, dezvoltat intern de programatorii celui mai mare magazin online din lume.

Decizia vine după ce una dintre cele mai frecvente plângeri ale utilizatorilor Kindle (care poate fi comandat şi în România) sunt legate de browserul dificil, care se mişcă foarte greu şi nu recunoaşte o serie de standarde web, nici aplicaţiile Java. Conform anunţurilor postate pe site-urile de recrutare, Amazon angajează acum specialişti în browsere, care să lucreze la dezvoltarea unei noi aplicaţii.

Anunţul precizează clar că noii angajaţi trebuie să lucreze la realizarea unui browser web, iar autorul mesajului este Lab126, divizia Amazon care se ocupă de Kindle. Deocamdată nu sunt disponibile mai multe informaţii oficiale.

Zvonurile vorbesc despre faptul că Amazon pregăteşte un ebook reader nou, care să concureze cu tablet-ul iPad al Apple.

kindle 11 Amazon lucrează la un browser nou pentru KindleVia WebMonkey Surse foto: Gadgeteer.co.uk & Wired.com

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive