Gadgeteer Awards

LG GD900 Crystal, un cadou irezistibil

| 8.3.2010
Back to Yahoo!

lg gd900 see thru phone LG GD900 Crystal, un cadou irezistibilLansat oficial anul trecut, LG GD900 Crystal rămâne un telefon mobil peste medie, cu funcţii avansate de smartphone şi de asemenea un accesoriu de fashion datorită tastaturii transparente, singura de acest fel deocamdată.Tastatura, clasică de altfel, este realizată din sticlă transparentă, fitrând lumina ca o adevărată operă de artă, în nuanţe de alb şi albastru. Telefonul mobil are ecran tactil de mari dimensiuni, iar interfaţa multitouch este extrem de uşor de utilizat.

Camera foto digitală este de 8 megapixeli, una din cele mai bune din domeniu, iar tehnologia optică folosită de LG permite utilizatorilor să renunţe la aparatul foto compact şi să facă pozele de zi cu zi cu telefonul.

Are cam 2GB de memorie internă, dar cu siguranţă şi slot pentru carduri de memorie suplimentare. Pe lângă player de muzică vine şi cu radio FM.

Interfaţa de utilizare este LG S-Class, sunt disponibile mai multe versiuni de ecran principal şi fiecare short-cut poate fi personalizat. Este un telefon 3G şi HSPA, dar are şi tehnologie de conectare WiFi.

lg gd900 1 LG GD900 Crystal, un cadou irezistibil

Ecranul are diagonala de 3 inchi şi rezoluţie 400×800 de pixeli.

Telefonul costă la ofertă 279 de euro.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de anda
    Publicat la data de 2.4.2010, ora 20:22

    :X:X:X m-am indragostit de telefonul acesta .

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive