Gadgeteer Awards

Blackberry Storm 2 în România

| 5.3.2010
Back to Yahoo!

9520Storm right Horizontal large 90x90 Blackberry Storm 2 în România În cadrul reuniunii Gadgeteer de joi, vedeta prezentărilor a fost Blackberry Storm 2, noua variantă de smartphone cu touchscreen de la Research in Motion, care ajunge oficial și în România.

Telefonul continuă linia de succes Storm, dar aduce o serie întreagă de îmbunătățiri, atât pentru interfața tactilă, cât și pentru partea de hardware și așa mai departe. Are tehnologie de conectare wireless la Internet (WiFi), cameră foto de 3,2 megapixeli, memorie internă de 2GB, Bluetooth 2.1 și mufă mini USB. Este un terminal 3G HSPA.

Deși RIM are succes în mod special cu terminalele Qwerty, linia Storm este de fapt un avertisment transmis principalilor rivali, Apple sau Nokia, prin care Blackberry vrea să demonstreze că se descurcă la fel de bine și pe partea de terminale bazate pe touchscreen.

Ecranul are diagonala de 3,2 inchi, este capacitiv (full touch). Interfața este intuitivă, ușor de folosit, iar telefonul se mișcă foarte bine, atât la nivel de aplicații cât și pe Internet.

Prețul Blackberry Storm 2 (9520) în România, în oferta Vodafone, este 419 euro cu tot cu TVA, fără conectare. Cu abonamentul pe 2 ani ajunge chiar la 369 de euro.

9520Storm front large Blackberry Storm 2 în România

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive