Gadgeteer Awards

Vivaz – un telefon pentru fanii multimedia

| 25.2.2010
Back to Yahoo!

sony ericsson vivaz hd mobile phone alternative view 90x90 Vivaz   un telefon pentru fanii multimediaTelefonul mobil multimedia anunțat oficial de Sony Ericsson pentru trimestrul unu din 2010, modelul Vivaz, a ajuns deja în Europa în oferta celui mai mare operator de telefonie mobilă din lume după venituri.

Noul model are ecran tactil de mari dimensiuni, cameră foto digitală cu senzor de 8,1 megapixeli, funcţii de filmare în format HD (720p). Pentru prima oară, camera foto din telefon include stabilizator optic.

Uutilizatorii vor putea să revadă propriile înregistrări pe ecranul cu diagonala de 3.2 inch al telefonului, iar înregistrările video în format HD pot fi încărcate rapid pe platformele sociale via Wi-Fi.  Sau poate fi văzut direct pe televizoarele cu tehnologie de conectare wireless DLNA.

Vivaz va utiliza o platformă deschisă Symbian și vine cu acces direct la Facebook sau Twitter. Telefonul este 3G / HSPA, are toate funcțiile unui smartphone. Are GPS și geo-tagging, pachet de aplicații Office, acces la magazinul de aplicații Ovi. Memoria internă este de 8GB.

VivazT FrontHoriz Moon Silver Vivaz   un telefon pentru fanii multimediaDeja a fost anunțată și varianta Sony Ericsson Vivaz Pro.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de alin
    Publicat la data de 22.2.2011, ora 13:03

    nu prinde semnal de la satelit cum primeam la nokia n95 si lumina la foto ramane aprinsa, in rest n-am probleme.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive