Gadgeteer Awards

Nokia X3 – primele impresii

| 24.2.2010
Back to Yahoo!

x3 90x90 Nokia X3   primele impresiiAm avut ocazia să testez în detaliu telefonul mobil Nokia X3 și impresia generală este pozitivă, dacă ținem cont segmentul de public pentru care a fost creat – este un terminal accesibil pentru pasionații de muzică în format digital.
Nokia X3 este un telefon mobil realizat pe platforma Symbian S40, are unele funcții avansate, dar nu este chiar un smartphone. Carcasa este din plastic, merge dacă nu ești un utilizator foarte pretențios. Tastatura are un design metalic, interesant, iar pe laturile ecranului sunt butoanele de control pentru playerul de muzică.
Telefonul are o variantă nouă de Sybian, S40 versiunea 6, iar interfața este relativ modificată. Seamănă ca look cu N95, dar diferența se vede. Ecranul are diagonala 2,2 inchi, are rezoluție QVGA cu 262.000 de culori. Camera foto . este de 3,2 megapixeli, nu extraordinară, dar Nokia are cele mai bune camere foto din industrie, deci pozele ies ok.
Pentru playerul de muzică are memorie internă de 2GB, slot pentru carduri de memorie de pînă la 16GB, Bluetooth stereo 2.1, dar și mufa standard de 3,5 mm jack. Vine cu acces la Ovi Store, Ovi Maps.

La capitolul dezavantaje trebuie menționat că nu are tehnologie 3G sau WiFi. Are pentru date doar GRPS și EDGE. Ecranul este slabuț și slide-ul pe plastic nu e cea mai fericită alegere.

NokiaX3 Nokia X3   primele impresii

Pe scurt: telefonul Nokia X3 este un terminal excelent pentru tinerii activi și pasionați de muzică, arată ok și se mișcă bine, are funcții de nivel mediu. Nu este un smartphone și nu este 3G, ecranul nu este tocmai cel mai potrivit. Dar la prețul său, merită.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de sorin
    Publicat la data de 15.6.2010, ora 16:52

    Trebuia sa mentionezi ca vine in pachet cu un set de casti bune, care redau un sunet foarte placut – clar si cu efecte de bass.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive