Gadgeteer Awards

Android 2.1 poate fi instalat pe telefoanele Windows Mobile

| 23.2.2010
Back to Yahoo!

android1 90x90 Android 2.1 poate fi instalat pe telefoanele Windows MobilePasionații de tehnologie au descoperit o metodă prin care utilizatorii de telefoane mobile Windows Mobile pot trece la platforma Android 2.1 a Google, pentru a beneficia de toate funcționalitățile oferite de sistemul de operare dezvoltat de cel mai popular motor de căutare din lume.

Teoretic acest lucru ar fi imposibil din cauza procesoarelor limitate la rularea sistemului de operare instalat de producător, dar un dezvoltator de software a făcut posibilă modificarea prin instalarea sistemului de operare în memoria internă a telefonului dedicată aplicațiilor de sistem (ROM). Soluția a fost testată pe telefoanele mobile HTC și funcționează, scrie PCWorld.com.

Partea de memorie internă ROM nu poate fi editată de oricine, trebuie obținut controlul asupra terminalului la nivel de root, ceea ce presupune o serie de cunoștințe specializate în domeniu.

Evident, fiind o instalare fantomă există numeroase riscuri și posibile erori, deci nu se poate exclude riscul de a rămâne fără telefon. Totuși, suficient de multă lume a încercat procedeul și spun că funcționează.

Cele mai dese erori sunt la tehnologia de conectare wireles Bluetooth, iar camera foto nu funcționează pe Android.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive