Gadgeteer Awards

LG va lansa noi telefoane Android, Windows Phone 7

| 22.2.2010
Back to Yahoo!

lg phones 90x90 LG va lansa noi telefoane Android, Windows Phone 7Producătorul sud-coreean de telefoane mobile LG Electronics a anunțat că pregătește noi modele de terminale bazate pe sistemul de operare Google Android, dar și pe noua platformă Microsoft Windows Phone 7, iar compania nu a mai continuat discuția despre un sistem de operare propriu.

Deși au circulat zvonuri despre un posibil sistem de operare propriu pentru telefoane, LGE a negat această informație și a declarat că se va concentra pe livrarea de telefoane mobile mai bune pe platformele deja existente. Android și Windows Phone 7 rămân acum principalele priorități. Nokia, Samsung, Blackberry și Apple folosesc pe terminalele mobile propriile sisteme de operare. Doar HTC are un model bazat pe lansarea de telefoane pe Android și Windows Phone, iar recent a lansat și un terminal mai accesibil pe platforma Brew.

“Strategia noastră nu prevede lansarea unui sistem de operare propriu, cel puțin nu în următorii doi ani”, a declarat șeful diviziei de telefoane mobiel, Skott Ahn. LG a urmat totuși modelul rivalilor săi în privința unui magazin de aplicații software pentru utilizatorii telefoanelor smartphone.

Via BoyGenius >>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive