Gadgeteer Awards

Nokia X10, un posibil smartphone muzical

| 21.2.2010
Back to Yahoo!

Nokia X10 90x90 Nokia X10, un posibil smartphone muzicalDetalii tehnice şi imagini cu primele schiţe ale unui telefon Nokia X10 au fost uploadate pe Youtube, pare să fie un telefon smartphone cu tastatură Qwerty, dar inclus în seria muzicală X – modelul nu este confirmat oficial deocamdată.

Multă lume a fost dezamăgită de faptul că Nokia nu a lansat niciun model nou de telefon mobil la Barcelona, la Mobile World Congress 2010. Totuşi, pe Internet circulă o mulţime de zvonuri interesante, despre unele chiar v-am scris, precum C5. Deocamdată însă nu sunt şi confirmări oficiale.

Nokia X10 apare pe Youtube (filmul a fost şters de autor) ca un terminal avnsat, la polul opus faţă de X3 de exemplu, care este entry level. Seria X a fost dedicată telefoanelor XpressMusic, cele dedicate pasionaţilor de soluţii avansate pentru divertismentul digital.

Este primul terminal pe sistemul de operare open source Symbian ^3, cu procesor ARM la 600MHz (Cortex A8), ecran AMOLED cu diagonala de 3,2 inchi (capacitiv), slot de carduri micro SD cu suport până la 32GB. Are cameră foto de 5 megapixeli, tehnologie HSPA, Wi-Fi şi GPS.

Tastatura slide este Qwerty.

Nokia X10 Nokia X10, un posibil smartphone muzical

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive