Gadgeteer Awards

Noi zvonuri despre un telefon mobil Microsoft

| 19.2.2010
Back to Yahoo!

windows phone 7 90x90 Noi zvonuri despre un telefon mobil MicrosoftÎn ciuda faptului că Microsoft neagă pregătirea unui telefon mobil sub brand propriu (să nu uităm că și Google a negat oficial lansarea unui smartphone) în presa americană apar noi detalii despre un terminal Micorosft care urmează să fie lansat în 2011, făcut împreună cu Asus.

Telefonul mobil urmează să aibă Windows Phone 7 și este pe un format hibrid candybar cu ecran tactil. Sursele spun că proiectul Microsoft – Asustek s-a lovit de o serie de probleme și probabil că telefonul nu va fi lansat în cursul acestui an, dar probabil că lansarea va fi la începutul lui 2011.

Informația dată de The Street vine la doar câteva zile după lansarea oficială a noului sistem de operare Windows Phone 7, la Mobile World Congress, la Barcelona. Au fost confirmate aici o serie de zvonuri printre care faptul că telefoanele vor avea acess la Xbox Live sau că interfața de operare este inspirată din cea a playerului Zune. Unele modele de telefoane vor fi lansate pe noua platformă spre finalul anului 2010.

windows phone 7 300x300 Noi zvonuri despre un telefon mobil MicrosoftDezvăluirea ar putea confirma de asemenea discuțiile din ultimele luni despre un proiect Microsoft Pink, care ar avea legătură cu telefoanele mobile, dar care de asemenea nu este confirmat oficial.

Asus nu are o implicare activă pe segmentul telefoanelor mobile, doar un proiect cu producătorul GPS Garmin, care a dorit să facă un telefon mobil cu soluție de navigație mai avansată.

Principalul competitor Microsoft, Google, a lansat un telefon mobil Nexus One făcut împreună cu taiwanezii de la HTC.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive