Gadgeteer Awards

HTC Hero – utilizatorii vor putea trece la Android 2.1

| 17.2.2010
Back to Yahoo!

htc hero 21 90x90 HTC Hero   utilizatorii vor putea trece la Android 2.1Utilizatorii care au optat pentru telefonul mobil HTC Hero vor putea trece din martie la noua versiune a platformei Android, respectiv 2.1, care aduce o serie de îmbunătățiri și vor putea trece de asemenea la noua interfață Sense, spun oficialii companiei.

HTC Hero a fost alături de HTC Magic unul dintre cele mai populare terminale Android pe parcursul anului 2009. De altfel și HTC Magic ar putea trece la platforma 2.1 “în prima jumătate a acestui an”.

Singurele limitări ar putea fi cele de ordin hardware, dacă există funcții avansate pe care procesorul de 528MHz din Hero sau Magic nu le-ar putea îndeplini corect. Oricum, acest update are ca scop să atragă utilizatorii de terminale smartphone spre noile telefoane HTC, precum Desire, Legeng sau HD Mini, care au procesoare mai bune.

HTC Hero a fost desemnat anul trecut drept cel mai bun terminal mobil în cadrul premiilor Asociației GSM, instituție care reunește operatorii de telefonie mobilă GSM și producătorii de terminale din toată lumea.

htc hero 21 300x300 HTC Hero   utilizatorii vor putea trece la Android 2.1

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive