Gadgeteer Awards

Facebook Zero – nouă versiune pentru telefoane mobile

| 17.2.2010
Back to Yahoo!

facebook mobile blackberry 90x90 Facebook Zero   nouă versiune pentru telefoane mobileCel mai popular site de social networking, care este acum și cel mai vizitat site pe telefonul mobil conform unor studii de audiență, pregătește serviciul Zero, o nouă versiune mobilă care să reducă timpii de acces și traficul de date pentru a ușura accesul la serviciul online.

Un oficial al companiei a discutat la Mobile World Congress despre Zero, dar nu a oferit detalii suplimentare. Deocamdată, adresa zero.facebook.com arată doar interfața mobilă clasică. Zero reprezintă un efort pentru a face Facebook “accesibil tuturor utilizatorilor, pretutindeni”, a precizat Larry Yu, purtător de cuvânt al site-ului de social networking, citat de Reuters. Serviciul ar urma să fie lansat oficial în următoarele săptămâni.

Popularitatea Facebook este des citată de operatorii de telefonie mobilă ca unul din factorii care duce la depășirea capacității rețelelor din cauza numărului mare de utilizatori conectați simultan. Facebook a promis că va reduce volumul de trafic pentru a permite accesul utilizatorilor fără probleme.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Facebook pe telefonul mobil | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 20.1.2011, ora 16:54

    [...] Vodafone mai oferă și varianta Facebook zero. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive