Gadgeteer Awards

HTC Desire, telefon Android 2.1

| 16.2.2010
Back to Yahoo!

HTC Desire 90x90 HTC Desire, telefon Android 2.1HTC a prezentat un telefon mobil pe platforma Android 2.1 cu interfata imbunatatita Sense, HTC Desire, care va ajunge in magazine din trimestrul doi al 2010.
“Cu ajutorul ultimei versiuni Sense, HTC Desire ridica platforma Android la un alt nivel”, a declarat Peter Chou, CEO HTC Corporation.

HTC Desire are focus pe informare si divertisment, fiind realizat pentru cei care urmaresc online stirile, lista de prieteni, se uita la fotografii, locuri favorite si altele. Are un display AMOLED cu diagonala de 3,7 inci.

HTC Desire foloseste un procesor Snapdragon de 1 GHz si ruleaza Adobe Flash 10.1. Telefonul este controlat cu joystick optic in loc de trackball.

HTC Desire HTC Desire, telefon Android 2.1“Vodafone isi propune sa le ofere clientilor cea mai larga si tentanta gama de smartphone-uri iar in acest sens, HTC Desire si alte modele vor fi disponibile pe anumite piete Vodafone”, a spus Patrick Chomet, group director of terminals, Vodafone.

Interfata Sense a fost gandita in asa fel incat telefonul sa functioneze intr-un mod mai simplu si natural. HTC Sense este in continuare axata pe imbunatatirea interactiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream – o noua aplicatie care este lansata si sub forma unui widget – organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. Cu ajutorul acestei organizari, este mai usor ca niciodata pentru utilizator sa vada ce mai fac prietenii si ce imagini si link-uri impartasesc. Pe langa Friend Stream, oamenii pot fi organizati in cercuri sociale specifice, cum ar fi grupuri de prieteni, colegi sau orice alt fel de grup.

HTC Desire va fi disponibil la inceputul celui de-al doilea trimestru financiar din 2010.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive