Gadgeteer Awards

Windows Phone 7 – detalii confirmate oficial

| 15.2.2010
Back to Yahoo!

windows mobile 7 microsoft 90x90 Windows Phone 7   detalii confirmate oficialMicrosoft a prezentat oficial primele informaţii despre Windows Phone 7, noul sistem de operare pentru telefoane mobile inteligente, iar HTC a confirmat deja că va lansa o serie de terminale pe noua platformă.
Anunţul oficial Microsoft confirmă o serie de zvonuri care circulau deja pe Internet. Sistemul de operare nou se inspiră de la interfaţa de operare Zune şi are elemente de la Xbox, pentru jocuri video avansate. Tot sistemul de utilizare este bazat pe o interacţiune de tip social networking, cu persoanele din reţea – cele cu care comunicaţi des pe telefon. Există numeroase îmbunătăţiri la nivelul funcţiilor, inclusiv navigaţia cu Bing Maps. Browserul este bazat pe Internet Explorer. HTC a anunţat că va aduce anul acesta pe piaţă o serie de telefoane Windows Phone 7, fără să dea alte detalii suplimentare.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive