Gadgeteer Awards

Garmin-Asus M10: Windows Mobile şi focus pe GPS

| 15.2.2010
Back to Yahoo!

nuvifoneM10 HR home 90x90 Garmin Asus M10: Windows Mobile şi focus pe GPSGarmin-Asus, rezultat al colaborării dintre producătorul taiwanez de soluţii IT Asus şi compania specializată în soluţii de navigaţie Garmin, a lansat la World Mobile Congress 2010 modelul de telefon Nuvifone M10.

Telefonul full-touch are toate funcţiile unui smartphone, iar Windows Mobile 6.5.3 asigură toate aplicaţiile necesare pentru zona de business. Este un telefon super-conectat, are soluţie pentru e-mail, calendar şi mesagerie online, dar şi soluţia Garmin pentru navigaţie asistată de voce şi hărţi digitale avansate.

nuvifoneM10 HR home2 Garmin Asus M10: Windows Mobile şi focus pe GPSEcranul tactil are diagonala de 3,5 inchi, vine cu o interfaţă tactilă specială, include memorie RAM 512 MB, plus memorie internă de 4GB, iar bateria este de 1500 mAh, una dintre cele mai avansate din industrie.

Telefonul este HSPA, are conectivitate WiFi, acces la Microsoft Exchange, navigaţie avansată. Evident, vine cu acces la social networking şi la diverse soluţii online, precum Picasa al Google, pentru albume foto.

Camera foto digitală este de 5 megapixeli, cu autofocus şi funcţie geotagging.

Telefonul va fi disponibil în Europa în prima jumătate a acestui an.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive