Gadgeteer Awards

Modu – telefonul mini a fost lansat oficial în România

| 12.2.2010
Back to Yahoo!

modu 90x90 Modu   telefonul mini a fost lansat oficial în RomâniaCel mai uşor telefon mobil din lume, Modu, a fost lansat oficial în România, iar echipa Gadgeteer a avut ocazia deja să îl testeze din plin (vezi video) cu toate cele cinci jacket-uri ale sale.

Concept diferit de telefonul mobil clasic, Modu are la bază un modul principal cât un breloc, dar care poate iniţia şi primi apeluri şi poate trimite şi primi mesaje SMS. La el se pot adăuga diverse carcase de diferite dimensiuni, de la cele care sunt doar un pic mai mari – care aduc tastatura normală de telefon însă – până la rama foto digitală care transformă telefonul într-un accesoriu de birou.

Nu trebuie uitat că memoria internă a terminalului este de 2GB şi el poate fi folosit ca player de muzică, are chiar şi Bluetooth pentru căşti fără fire.
Preţul fără conectare al telefonului Modu este 129 Euro (TVA inclus). El poate fi luat la ofertă cu doar 59 Euro (TVA inclus), cu abonamentul Vodafone Complet 1500 încheiat pe 2 ani.

Pentru personalizare, telefonul va fi oferit, iniţial, cu următoarele „jachete”:

- Modu Xpress Jacket este un accesoriu care adaugă o tastatură completă alfanumerică. Jacheta este oferita gratuit, promoţional, primilor 1000 de clienţi.
-Modu Night Jacket, disponibilă pentru 64 de Euro (TVA inclus), transformă telefonul Modu într-un dispozitiv potrivit pentru ieşirile în oraş, dotat cu o cameră de 3,2 Mp şi flash încorporat.
- Modu Mini Jacket, accesoriu disponbil la un preţ de 34 Euro (TVA inclus), oferă trei variante de culoare, adaugă tastatură alfanumerică.
- Modu Sport Jacket, un accesoriu de 54 Euro (TVA inclus) perfect pentru cei care au un stil de viaţă activ.
- Rama foto este destinată utilizatorilor care vor să aibă în permanenţă aproape imaginea celor dragi, celor care vor să vizioneze clipuri în format DivX sau celor care au nevoie de un dispozitiv handsfree în timp ce vorbesc la telefon, sau participă la conferinţe.
Ecranul are diagonala de 8 inchi, taste de control şi costă doar 94 euro, cu TVA inclus, dispune de telecomandă şi de o memorie internă proprie de 512 MB.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive