Gadgeteer Awards

Nokia neagă lansarea de telefoane noi la 3GSM

| 11.2.2010
Back to Yahoo!

nok 90x90 Nokia neagă lansarea de telefoane noi la 3GSMCel mai mare producător de telefoane mobile din lume, Nokia, a reamintit faptul că nu participă cu stand la World Mobile Congress (3GSM) la Barcelona şi a dezminţit faptul că urmează să lanseze acolo modele noi de telefoane (precum C3 sau C5).

Oficialii companiei au declarat pentru BusinessWeek că este vorba de o decizie “strategică” a companiei şi că telefoanele noi nu vor apărea la acest eveniment anual al Asociaţiei GSM. Nokia are însă un eveniment la Barcelona în paralel cu 3GSM, conferinţă la care ar putea face unele anunţuri.

“Dacă nu anunţă nimic nou ar putea fi o problemă pentru că oamenii vor să vadă că Nokia este activă şi pregăteşte ceva pentru vara lui 2010″, a explicat situaţia un analist MKM Partners. “Anul trecut Nokia era cel mai activ producător la 3GSM, standul lor era cât o navă spaţială”, a apreciat el.

Oficialii Nokia spun că anunţurile făcute în paralel cu 3GSM ar putea avea legătură cu serviciile oferite de companie, precum portalul Ovi, Ovi Maps sau altele asemenea.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive